Mobil menü fejléc logó

Menü
0

5 tipp, amitől menőbbek lesznek a ruhás posztjaid az Instagramon

Ha te sem csak inspirációforrásként használod az Instagramot, hanem szívesen megosztod a követőiddel a jól sikerült szettjeidet, akkor elkelhet néhány profi tipp a témában.

 

 

1. Próbálj szokatlan szögből fotózni és ne félj néha kivágni a képből egy végtagot vagy éppen a fejet. Az is segít abban, hogy dinamikusabb legyen a kép, hogy mozgásban van az alany. Figyelj a háttérre, ez a fal és a padok izgalmasabbá teszik a képet, de kaspó kicsit eltereli a figyelmet, valószínűleg jobb lenne nélküle a fotó. Ha nem tudod eltávolítani a háttérből a zavaró részletet, próbáld a testeddel kitakarni.

Big Star női szoknya

9.590Ft 5.890Ft

Big Star női szoknya

 

2. Azért működik olyan jól ez a szett, mert izgalmas a szoknya színe, van érdekes részlet a felsőn és még izgalmasabbá teszi a derékra kötött pulóver is. Azonban még jobb lenne, ha a vállak is benne lennének a képben, légiesebb lenne az összhatás.

 

 

3. Az ilyen homogén szettek, mint ez a talpig fekete összeállítás nagyon sokféleképpen fotózható. Ebben a helyzetben azonban jobb lett volna, ha az alany hátrébb áll, közelebb a biciklihez, így túlzottan kitakarja,

Trussardi női táska

 50.880Ft 28.990Ft

Trussardi női táska

 

 

 

4. Találj olyan hátteret, ami még jobban kiemeli a ruhád színét, egy vintage autó mindig jó ötlet!

 

 

5. Ez a szett önmagában is nagyon vagány, egyáltalán nem megszokott sziluett a tréningnadrág magassarkúval, kapucnis pulcsival és dzsekivel, letisztultsága miatt azonban mégis unalmasan hatna egy fehér fal előtt. Nagyon jót tesz a képnek egy szép bútor, ez esetben a fotel jelenléte.

Big Star női ruha

 7.990Ft 2.990Ft

Big Star női ruha

Forrás: WhoWhatWear  Megnézem