Mobil menü fejléc logó

Menü
0

A saját stílusod megtalálásának 5 lépése

Egyedi, jól felismerhető stílust kialakítani nem is olyan nehéz, mint amilyennek tűnik, végigvezetünk a legfontosabb lépéseken!

 

1. Ismerd meg az alakod

A legfontosabb, hogy felmérd, milyen a testalkatod, hogy tudd, milyen sziluettek állnak jól. Ha bizonytalan vagy, kérdezz meg egy őszinte barátot vagy családtagot. Az is jó módszer, ha utánanézel és találsz egy hírességet, aki hasonló arányokkal rendelkezik, mint te és megvizsgálod, miket szokott viselni.

O'Neill Cruzer uniszex napszemüveg

 19.990Ft helyett 13.993Ft

 O'Neill Cruzer uniszex napszemüveg

2. Találd meg a személyes kulcsdarabjaidat

Minden stílusos nőnek megvannak a védjegyükké vált darabjaik vagy más stíluselemeik, melyek messziről felismerhetővé teszik egyedi ízlésüket. Lehet ez az, hogy mindig viselsz napszemüveget, rúzst vagy éppen valami kéket.

 

 

3. Ismerd fel, mit szeretsz mindig és mit soha

Az egyedi stílus abban rejlik, hogy imádod viselni a ruháidat. A legegyszerűbb módszer erre az, ha egy hónapig külön ruhaállványra teszed azokat a ruhákat, amiket viseltél, a végén pontosan látni fogod a preferenciáidat.

Mustang női kötött pulóver

 19.200Ft helyett 4.990Ft

 Mustang női kötött pulóver

4. Készíts moodboardot

Az inspiráció nagyon fontos, kezdd el gyűjteni a neked tetsző szetteket. Figyelj a részletekre, ments el olyasmit is, ahol csak a színpárosítás, a sziluett vagy egy smink-ruha kombó tetszik. Lementheted a képeket a gépedre, vagy pinelhetsz a Pinteresten, de már az Instagramon is menthetsz el fotókat.

 

 

5. Támaszkodj a saját egyenruhádra

Az egyenruha szó rém unalmasan hangzik, pedig sok stílusos nő hagyatkozik a saját maga által kitalált uniformishoz. Lehet hasznos a hétköznapokon, a hétvégéken vagy alkalmakkor. Ha van egy bevált kombinációd, tudatosítsd magadban és hasznosítsd újra a receptet, megkönnyíti az életedet!

Pepe Jeans blúz

 20.500Ft helyett 10.490Ft

Pepe blúzMegnézem