Mobil menü fejléc logó

Menü
0

Fizetés, szállítás

1. Díjszabásunk:

 

15 000 Ft alatt

15 000 Ft felett

Bankkártyás fizetés esetén 990 Ft ingyenes
Utánvétes fizetés esetén 1 290 Ft ingyenes
 

2. Szállítás

A termékek kiszállításának várható ideje a termékoldalon feltüntetett szállítási idő, azonban mivel egyes termékek nincsenek közvetlenül raktárkészleten, ezért bizonyos esetekben (pl. külföldi beszállítás) a szállítási idő megnövekedhet a feltüntetetthez képest.

Futárszolgálat

Rendelésed futárszolgálattal otthonra, munkahelyre, nyaralóba vagy akár a rokonaidhoz, barátaidhoz, ismerőseidhez is kérheted az ország egész területén.

Mire figyelj?

 • Ha megadtad a mobilszámod a rendelésnél vagy a profilodban, SMS értesítést kapsz a kiszállítás napján arról, hogy rendelésed érkezik. Amennyiben a rendelés során a megjegyzés mezőben engedélyezted, a futár előzetesen értesíthet mobilon rendelésed érkezéséről.
 • A szállítás munkaidőben történik, ezért fontos, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol nap közben Te, illetve a meghatalmazottad elérhető!
 • A futáros kiszállítás utánvétes és bankkártyával történő fizetés esetén is igénybevehető. A bankkártyás fizetés díjmentes.
 • Sikertelen kézbesítés esetén a futár megpróbál elérni mobilszámodon, majd értesítést hagy, és egy másik napon megpróbálkozik újra a kézbesítéssel. Ha a második kézbesítési kísérlet is kudarcot vall, a rendelésed a legközelebbi postahivatalban átvehető lesz még további 5 munkanapon keresztül.
 • Csomagod a https://posta.hu/ugyfélszolgalat/nyomkovetes oldalon követheted nyomon.

Pick Pack Pont átvétel

A Pick Pack Pont 190 településen, több mint 600 ponton biztosít csomag átvételi lehetőséget.

Átvevőhely típusok:

Relay üzletek, Inmedio, Playersroom, PlayMAX, Sportfactory üzletek, MOL, OMV és Avia, Avanti töltőállomások, a COOP Star boltok.
Az alábbi hivatkozáson kiválaszthatod a számodra legkényelmesebb Pick Pack Pontot: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

Mire figyelj?

 • Ha megadtad a mobilszámod a rendelésnél, vagy a profilodban, sms értesítést kapsz a rendelés átvételéről.
 • A 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §,  (5) pontja módosítása alapján az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott  veszi át a csomagot, akkor  két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás szükséges az átvételi pontokon.
 • A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitvatartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek többsége hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.
 • Csomagod a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheted nyomon.

PostaPont átvétel

Csomagautomaták:
A rendelésedet bármikor egyszerűen és gyorsan átveheted, mert a csomagautomaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken.

Mire figyelj?

 • A csomag érkezéséről SMS-ben értesítünk,
 • Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheted ki az automatából.
 • A küldeményedet 2 munkanapig találod meg az automatában, ezt követően a legközelebbi postahivatalban veheted át a rendelésed további 5 munkanapig, melyről újabb SMS-t kapsz.

MOL kút pontok:

A MOL kút átvételi pontokon rendelésedet egyszerűen és gyorsan átveheted. A legtöbb MOL kút a hét minden napján, 0-24 nyitva tart, és még a parkolásért sem kell fizetned!

Mire figyelj?

 • A csomag érkezéséről SMS-ben értesítünk.
 • A 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §,  (5) pontjának módosítása alapján az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott  veszi át a csomagot, akkor  két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás szükséges az átvételi pontokon.

Posta pontok:

Országosan több, mint 2500 helyen, akár a legtávolabbi településen is átveheted a rendelésedet.

Mire figyelj?

 • A csomag érkezéséről SMS-ben értesítünk.
 • A 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §,  (5) pontjának módosítása alapján az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott  veszi át a csomagot, akkor  két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás szükséges az átvételi pontokon.

3. Fizetési feltételek

Fizetés

A vásárlás kiegyenlítése utánvéttel vagy bankkártyás fizetéssel lehetséges. Utánvétes fizetés esetén a csomag díja átvételkor fizetendő, közvetlenül az átvételi ponton, vagy a futárnál.
A brands.hu vagy magicandmore.hu oldalon az alábbi bankkártyákkal tudsz fizetni: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express.

Miért érdemes bankkártyával fizetned a brands.hu vagy a magicandmore.hu oldalon?

Nem kell készpénzről gondoskodnod, amikor érkezik a futár.

320x1000


Megnézem