Mobil menü fejléc logó

Menü
0

Küldetésünk

Kapcsolódj be Te is a brands.hu világába!

Divat

A brands.hu-nál minden nap azon dolgozunk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő stílusú ruhát és kiegészítőt, legyen szó akár világmárkákról, akár hazai divattervezők termékeiről. Büszkék vagyunk arra, hogy gyakran kínálunk olyan kollekciókat, melyek nem elérhetőek a magyar a piacon. Nálunk mindent megtalálsz: sportostól az elegánsig, a basic collection-től a luxus márkákig, hazai tervezőktől a világmárkákig, gyermek kollekcióktól a felnőtt ruhákig.

Szépség és életmód

Napi szépségápolási és egészség megőrzési cikkektől kezdve a luxus kozmetikai termékekig, szépségápolási gépekig. AKCIÓ-s kínálatunkat folyamatosan bővítjük, és az aktuális divat ajánlatokkal párhuzamosan szépségápolási tanácsokat is adunk a MAGAZIN fül alatt.

Élmények

Belföldi és külföldi utazási és szállás ajánlatok, óriás kedvezményekkel. Mert tudjuk: utazni jó!

És hogy miben is vagyunk különlegesek?

Tudjuk, mi fontos!

A legaktuálisabb trendeket, termékeket, szolgáltatásokat és a legkedvezményesebb árakat biztosítjuk Neked. Így lehetséges az, hogy akár 30-70% kedvezménnyel juthatsz hozzá kedvenc márkáidhoz, termékeidhez.

Egy helyről sok mindent!

Nem csak a világmárkákat és a legfrissebb trendeket tesszük elérhetővé kedvező áron számodra, hanem széles választékot találhatsz a szépség- életmód illetve a kultúra területéről is.

Csakis eredeti terméket!

A brands.hu kiemelt partnere a legnagyobb designer márkák gyártóinak és forgalmazóinak. Kizárólag 100%-ban eredeti, ellenőrzött és válogatott termékeket értékesítünk, melyek magától a gyártótól vagy a hivatalos forgalmazótól kerültek hozzánk.

Vásárlóinkért hajtunk!

Célunk, hogy a lehető leggyorsabban kézhez kapd csomagodat a megrendelt termékekkel. Akár 2 napos kiszállítás esetén is megbízható partnerek vagyunk!

Az ügyfélszolgálat mindent megold!

Tapasztalt, és sokat látott- hallott kollégáink igyekeznek minden kérést megoldani valamint minden problémát elhárítani.

Shop & Go!

Már nem szükséges a laptop ahhoz, hogy vásároljunk. Mobilról elég pár kattintás és már rögzítettük is megrendelésed. A divat nem áll le, ahogyan mi sem!

320x1000


Megnézem