Mobil menü fejléc logó

Menü
0

Küldetésünk

 

Divat

A brands.hu csapata a legizgalmasabb márkák minőségi termékeit hozza el neked hétről-hétre, mindig kedvezményesen. Nem kell kompromisszumokat kötnöd, itt megtalálsz mindent, ami a stílusodhoz illik. Sportos vagy elegáns? Alapdarab vagy designer kollekció? Nálunk kedvedre válogathatsz!

Tudjuk, mi a fontos!

Akcióinknak köszönhetően 30-70% közötti árengedménnyel vásárolhatsz a legkülönbözőbb márkák kínálatából. Ráadásul mindig biztos lehetsz benne, hogy amit nálunk látsz, az eredeti, mert minden terméket magától a gyártótól vagy a hivatalos forgalmazótól szerzünk be.

Egy helyről sok mindent!

Nem csak a világmárkákat és a legfrissebb trendeket tesszük elérhetővé kedvező áron számodra, hanem széles választékot találhatsz a szépség- életmód területéről is.

Vásárlóinkért hajtunk!

Csapatunk mindent megtesz azért, hogy az általad kiválasztott termékek minél gyorsabban, zökkenőmentesen jussanak el hozzád, és folyamatosan dolgozunk azon, hogy még több, és minél  jobb márka kínálata legyen számodra elérhető. Ha bármilyen kérdésed vagy visszajelzésed lenne, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésedre e-mail-ben (ugyfelszolgalat@brands.hu).

A megújulás fontos számunkra!

Új szolgáltatások bevezetésén is dolgozunk, melyeknek köszönhetően a közeljövőben még könnyebb, kényelmesebb lesz számodra a brands.hu-n való vásárlás. Tarts velünk!

Shop & Go!

Már nem szükséges a laptop ahhoz, hogy vásároljunk. Mobilról elég pár kattintás és már rögzítettük is megrendelésed. A divat nem áll le, ahogyan mi sem!

320x1000


Megnézem