Mobil menü fejléc logó

Menü
0

Szolgáltatások

Szállítás

Könnyen kiválaszthatod a Neked legmegfelelőbb szállítási módot, hiszen házhoz szállítunk futárral, illetve átveheted csomagodat a Pick Pack Pontok, vagy a PostaPontok egyikén is.
Alakítsd úgy a csomagátvételt, ahogy a legkényelmesebb! Bővebb infot a szállítási módokról és árakról itt találsz.

Ügyfélszolgálatunk, gyors segítség kérdéseidre!

Rendeléseddel kapcsolatban szeretnél bővebb információt kapni? Ügyfélszolgálatunk készséggel segít kérdéseid megválaszolásába, legyen szó termékcseréről, akár fizetéssel és szállítással kapcsolatos információkról.
Keresd bátran ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy akár e-mailben munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között.
Facebook üzenet: https://m.me/mentesanita
E-mail: ugyfelszolgalat@brands.hu 

Előrendelés

Legyél Te is azon vásárlóink között, akik egy lépéssel hamarabb kapják meg várva- várt terméküket! Legyen szó egy új könyvről, ami most jött ki a nyomdából, vagy éppen egy legújabb smink termékről. Ha előrendelsz, akkor Neked szállítjuk elsőnek!

Fontos tudnod!:
Az előrendelhető termék a termék leírásában szereplő időpont után kerülhet kiszállításra. Az előrendelhető termék megrendelésével elfogadásra kerül a megadott előrendelési határidő. Amennyiben a szállítás a megadott határidő előtt lehetségessé válik, úgy írásban történő (e-mail) egyeztetés után indítható a rendelés.
Előrendelés esetében előfordulhat, hogy a termék gyártója vagy forgalmazója megváltoztatja a piacra tervezett mennyiséget, amelynek következménye lehet, hogy vagy nem tudunk, vagy nem határidőben tudunk minden egyes regisztrált előrendelési igényt kielégíteni. Biztos lehetsz benne, hogy ilyenkor is mindent megteszünk, hogy az árut mielőbb beszerezzük Neked. Azonban fent kell tartanunk magunknak a jogot, hogy a már nem teljesíthető igények esetében az ajánlati kötöttségünktől mentesüljünk és a rendelés elfogadásától egyoldalúan elálljunk. Az előrendelési elállás esetében kártérítési felelősségünket kizárjuk, mivel az elállás minden esetben érdekkörünkön kívül eső körülményből következik be, amelyre ráhatásunk nincsen, hiszen magunk is a mielőbbi kiszolgálásban és elégedettségedben vagyunk érdekeltek. Elállás helyett jogosultak vagyunk úgy dönteni, hogy előrendelésedet várólistára helyezzük és esetleges sikeres utánrendelés esetén sorrend szerint betöltsük és erről értesítsünk. Lehetőséged van a várólistára való helyezésről szóló értesítést követően is a termék pótlólagos beszerzéséről való értesítésig is a rendelésedtől írásban elállni.
Az elállás hiányát a rendelés fenntartásaként kell értelmeznünk, ezért a szerződés a beszerzési értesítésünk eljuttatásával közöttünk létrejön, ezt követően már csak a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet szerinti elállásra van lehetőség.

320x1000


Megnézem